Passage-School

Organisatie

Deze onderwijsvorm bestaat al meer dan15 jaar en is inmiddels uitgegroeid tot een school met ongeveer 70 medewerkers/studenten.

Passage draait op vrijwilligers die al langer de lessen volgen en de behoefte voelen om mee te helpen om mensen de mogelijkheid te bieden in contact te komen met de energie en de kijk van de Wereld van de Wijsheid.

De dagelijkse leiding van de school ligt bij het dagelijks bestuur, bestaande uit zes leden.
Zij hebben ieder hun eigen werkterrein en worden bijgestaan door een adviescollege van drie personen.
Zij werken in overleg met de Leraren die de koers van de school bepalen en de onderdelen in de taak begeleiden.
Daarnaast zijn er binnen de school een decaan en een conciërge werkzaam, waar men terecht kan met vragen.

Er zijn 6 klassen en een steungroep die allemaal hun eigen sfeer, energie en mogelijkheden hebben.
Iedere klas heeft een mentor die zorgt voor begeleiding en ondersteuning van de medewerkers.

Als u meer over de klassen en medewerkers wilt weten klik dan hier