Passage-School

Klassen

Er zijn zes klassen en een steungroep, die allemaal hun eigen sfeer, energie en mogelijkheden hebben om je, via allerlei activiteiten, uit te nodigen om samen met je wezen hiermee bezig te zijn. 

 Klas uitzend

 Klas crea

Klas praktijk

De theaterklas verzorgt optredens centraal in het land, waarbij op een humoristische wijze, m.b.v. symbolische hoeden, een andere kijk wordt gegeven op allerlei situaties in het dagelijkse leven. Wil je meer hierover weten, kijk dan eens op www.theatersjapoo.nl

theaterklas

Vanuit deze klas worden er ook exposities van symbolische hoeden en vitrine objecten, zoals sprookjesfiguren, georganiseerd. Zij nodigen een bezoeker uit om eens stil te staan bij de eigen manier van denken. Op www.hoedenexpositie.nl lees je meer hierover. 

Klas studie

Klas gemengd

Klas steungroep

Iedere klas heeft een eigen mentor die de activiteiten begeleidt, je helpt met nieuwe initiatieven en ondersteuning biedt bij de processen waar je tijdens je activiteiten tegenaan loopt. 

De klassen zijn niet terug te vinden in een schoolgebouw, maar worden gevormd door een groep mensen die samen in een bepaalde richting bezig zijn.
Sommige klassen komen vaker bijeen, denk bijvoorbeeld aan de theaterklas, die samen repeteren. Andere klassen hebben vooral via de mail contact.

Ten minste twee maal per jaar ontmoeten we elkaar allemaal tijdens een medewerkersdag. 

***