Passage-School

Hulp

Heeft u een dringende persoonlijke vraag of heeft de leraar u tijdens de samenkomst voorgesteld om een vraag via de mail te stellen? Dan kunt u gebruik maken van het volgende e-mailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. waarna u via We Transfer een geluidsbestandje met het antwoord van de leraar krijgt toegestuurd. Het zou fijn zijn als u onder uw vraag ook even uw mailadres vermeld.

De Leraren bieden aan het begin van een samenkomst iedereen de gelegenheid om via Magda energie vanuit de Wereld van de Wijsheid te ontvangen. Deze energie werkt ondersteunend voor uw lichamelijke en geestelijke processen.

Mocht u niet in staat zijn om een samenkomst te bezoeken en heeft u het gevoel dat u extra energie nodig heeft, dan kunt u een energiebehandeling op afstand aanvragen. Laurens of Theo geven u dan energetische ondersteuning wanneer zij voelen dat dit nodig is. U ontvangt hierover bericht.

Wilt u een aanvraag indienen voor een energiebehandeling op afstand, stuur dan een mail met foto en een korte omschrijving van uw hulpvraag naar onderstaand e-mailadres.

 

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Laurens klein Theo klein

 

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.