Passage-School

De Passage Courant kunt u zien als onze schoolkrant waarin wij graag allerlei nieuwtjes, rubrieken, columns en wederwaardigheden over het reilen en zeilen van onze school met u willen delen.

Zo presenteren wij een variatie aan columns van Theater Sjapoo en Expositienieuws die afwisselend hun wel en wee met u zullen delen via teksten, foto’s of een filmpje. Daarnaast zullen ingezonden gedichten, spreuken, tekeningen, maar ook persoonlijke belevenissen van mensen die deze school bevolken aan bod komen, zodat u een indruk krijgt van waar wij mee bezig zijn en wat deze school allemaal te bieden heeft. Als u een vraag heeft, dan kunt u die mailen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Wanneer u op de courant klikt kunt u de nieuwste courant lezen!
 Passage courant cover

 

Nieuwsflits.
Wij houden u via de Nieuwsflits op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen, onvoorziene uitval van een samenkomst en ook wanneer er weer een nieuwe Courant uit is. 

U kunt zich hiervoor aan- en afmelden via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.