Passage-School

Welkom op deze website.

Al rondneuzend zult u zich misschien weleens achter de oren krabben en zich mogelijk afvragen: 'wat is dit voor een school en wat moet ik hiermee?' We willen daarom beginnen met een tekst waarin uitleg wordt gegeven waarom de Wereld van de Wijsheid u, via een visitekaartje, een stukje in de krant, een droom of anderszins, heeft getriggerd om naar deze website op zoek te gaan.

Ook de reden waarom de Leraren voor de naam ‘Passage’ hebben gekozen wordt u tijdens het lezen mogelijk duidelijk. …En mocht u denken ‘wie is Magda?’, onder het kopje ‘Samenkomsten-Magda’ kunt u meer over haar lezen.

 

De Poort

Magda: Er is een beeld te zien van een heel groot boek. Dit boek ligt opengeslagen en terwijl ik naar het boek kijk zie ik dat daar een poort, een doorgang in verschijnt, alsof de poort wordt gesneden uit de papieren pagina's. Aan de linkerkant van deze poort staat een leraar en hij wenkt mij. Ik kijk door deze poort heen en zie dat achter de poort veel licht schijnt. Het is geen zon, het is geen daglicht, maar het is een heel specifieke trilling die daar aanwezig is. Nu nodigt de leraar iedereen uit door deze poort te stappen en naar dit licht toe te gaan. Ik zie mensen die aarzelend de eerste stappen zetten door deze poort heen, maar ook dat ze aan de andere kant worden opgevangen door de leraar en de geestelijke helpers die daar aanwezig zijn.

Passage
Uitleg van de leraren: U zag in dit beeld dat er een overgang, een passage gecreëerd werd. Deze ‘overgang’ wil zeggen dat een mens die zoekende is, die veel met technieken en kennis bezig is, op een bepaald moment door een poort zal gaan en bewuster in contact komt met de Wereld van de Wijsheid.

Blauwe trilling
Via dit symbolische beeld hebben wij u nu het hele proces laten zien waar u voor staat. De mens die onze samenkomsten bezoekt zit minimaal in de blauwe trilling. En de blauwe trilling wil zeggen: in de ontwikkeling van zijn keelchakra. En juist deze mens is sterk bezig met paranormale zaken. Met allerlei vormen van technieken, met meditatie etc. U kent waarschijnlijk wel een klein beetje de mogelijkheden die er zijn op dit terrein. Juist wanneer een mens daarmee bezig is kijkt hij tegen kennis aan en dat is ook de betekenis van dit boek waar wij deze poort in hebben gemaakt.

De gehele tekst kunt u hier lezen.

 ***